onsdag den 10. oktober 2012

✝ Farvel chokolade

Jeg har nu valgt at gå ind i en ny kostvane. Men Gud hvor er det dog svært... Igår sad jeg oppe i byen med mine veninde og spiste en plade chokolade og en cola. Da jeg gik i seng i aftes blev jeg nemlig sur på mig selv, over jeg hver dag går og er træt og ingen energi har fordi jeg putter det forkerte i munden.
Men da jeg vågnede, tænkte jeg nej. Nu det nok. - Så Fra idag (og sikkert kun til om 2 timer.) Der vil jeg droppe chokoladen og colaen, ikke spise i mellem morgen, frokost og aftensmad. (Kun hvis det nødvendigt.)
- Der vil nok komme nogen gode råd, når det begynder at gå godt for mig, og ellers må I gerne komme med nogen råd til mig, og andre. (Men noget uden grape, føj smagen sidder der stadig.)

1 kommentar:

  1. Jeg har ikke drukket sodavand i 14 uger....Og har ikke rørt chokolade, vingummier og alt muligt andet slik og sovs siden 1 Juni....Min hemmelighed er at drikke vitamin vand istedenfor...for så får du smagen af de der sodavand...der er mange forskellige smag...vil du foresten ikke følges? http://turquoise-and-caicos.blogspot.dk/ Skriv tilbage hvis du gerne vil? <3 :)))))

    SvarSlet